Team DB Merchandise

Team DB Merchandise, nu voor jou. Ben jij klaar om jouw passie voor kickboksen te laten zien aan de wereld? Bij Team DB Kickboksen hebben we een merchandise die perfect is voor zowel trainingssessies als casual wear na de training.

👕 T-Shirt: Onze Team DB Kickboks T-shirt van Jako is gemaakt van premium kwaliteit stof die zowel comfortabel als duurzaam is. Met ons opvallende logo ben jij altijd klaar om jouw passie voor kickboksen te laten zien, zowel in de sportschool als daarbuiten.

🧥 Hoodies: Wil je warm blijven tijdens je workouts in de koudere maanden? Onze Team DB Kickboksen hoodies zijn precies wat je nodig hebt. Dit stijlvolle, stoere ontwerp, houd je niet alleen warm, maar zie je er ook nog eens geweldig uit!

👖 Trainingspak: Ga voor de ultieme kickboks uitstraling met ons Team DB Kickboksen Jako trainingspak. Team DB Merchandise gemaakt van ademende stof en ontworpen voor maximale bewegingsvrijheid, zijn onze trainingspakken ideaal voor intensieve trainingen of ontspannen warming-ups.

🧢 Muts: Bescherm jezelf tegen de kou en voeg een dosis stijl toe aan je outfit met onze Team DB Kickboksen mutsen. Met ons opvallende logo ben je niet alleen goed beschermd tegen de elementen, maar laat je ook zien dat je deel uitmaakt van ons geweldige team.

Geef een Team DB Kickboksen Les Cadeau! 🎁 Op zoek naar het perfecte cadeau voor die speciale persoon die dol is op kickboksen? Geef ze een ervaring die ze nooit zullen vergeten met een Team DB Kickboksles Cadeau!