Lesaanbod

Vechtsport aanbod Castricum: hier het overzicht van alle lessen die Team DB in Castricum aanbiedt. Bekijk wat bij jou past en mocht je twijfelen welke les er bij jouw doelen aansluit, dan adviseren onze coaches je graag.

Boksen – Alle niveaus
Kickboksen – Techniek & Sparren
Kickboksen – Jeugd (12 t/m 16 jaar)
Kickboksen – Drills & Sparren
Kickboksen – Thai Pad Workout
Kickboksen – Zaktraining
Boksbootcamp – Bootcamp & Bokselementen

Het lijkt erop dat je geïnteresseerd bent in verschillende sportlessen en trainingsvormen. Hier is een korte beschrijving van de genoemde sportlessen / vechtsport aanbod Castricum:

  1. Kickboksen: Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel trappen als stoten zijn toegestaan. Het combineert elementen van traditioneel boksen met karatetrappen en -knietjes.
  2. Boksen: Boksen is een vechtsport waarbij deelnemers alleen stoten mogen gebruiken. De focus ligt op techniek, snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen.
  3. Boksbootcamp: Boksbootcamp is een combinatie van bokstraining en bootcamp-oefeningen. Het biedt een full-body workout met de nadruk op kracht, conditie en coördinatie.
  4. HIIT (High-Intensity Interval Training): HIIT is een trainingsmethode waarbij korte, intense inspanningen worden afgewisseld met kortere rustperiodes. Het doel is om de hartslag te verhogen en calorieën te verbranden in een kortere tijd.
  5. Wedstrijdtraining: Wedstrijdtraining is gericht op het voorbereiden van deelnemers op sportcompetities. Het omvat specifieke oefeningen, tactieken en strategieën die nodig zijn voor wedstrijdsituaties.
  6. Thai Pad training: Thaipad is een essentieel trainingshulpmiddel in vechtsporten zoals Muay Thai en kickboksen. Het is een stevig kussen dat wordt gedragen door een trainer, meestal aan de onderarm, en wordt gebruikt om verschillende stoten, trappen, en knieën te absorberen tijdens de trainingssessies.