Zaktraining

Zaktraining Kickboksen in Castricum, de ultieme aanvulling op elk fitness programma. Zaktraining is een workout waarbij fitness en vechtsport gecombineerd wordt. Je maakt gebruik van een lange zak en kickboks- of speciale zak handschoenen. Het is een combinatie van kickboksen en boksen waarbij kracht met conditie wordt afgewisseld. Zo kan iedereen naar eigen niveau en wens zijn/haar effect in een training bereiken.

Bij zaktraining is het “jijzelf vs de zak”, waarbij jij het tempo en de impact bepaald. Je focust op verschillende stoten, trappen en combinaties, en je gebruikt de bokszak als doelwit. De zak zorgt dat je het kickboksen en boksen kan trainen en kan ook de perfecte cardio training zijn. Deze vorm van training draagt bij aan de verbetering van je algehele vechtsportvaardigheden en conditie.

Hierdoor is deze training ideaal voor elk niveau. Als beginner vindt je de rust om de verschillende kickboks en bokscombinaties te leren, om goed te kunnen staan en natuurlijk om je even uit te kunnen leven. Als je de basis onder de knie hebt, is de zaktraining ideaal om favoriete of nog lastige combinaties te oefenen en natuurlijk om even los te gaan.

Vechtsporten zoals kickboksen en boksen, evenals zaktraining, zijn een goede manier om jezelf uit te dagen en je conditie op te bouwen of te verbeteren. Zaktraining biedt vechtsport aspecten gecombineerd met oefeningen om kracht en uithoudingsvermogen te trainen. Vechtsporten vereisen focus, discipline en doorzettingsvermogen. Het mentale aspect van deze activiteiten draagt bij aan zelfdiscipline en het vermogen om uitdagingen aan te gaan.