About us

Hoofdcoach Dennie Bronneberg: “Mijn benadering als trainer is gebaseerd op discipline, techniek en respect. Door verschillende vechtsporten zoals boksen, boksbootcamp en kickboksen in Castricum aan te bieden, kunnen we samen werken aan het ontwikkelen van jouw vaardigheden, het verbeteren van je conditie en het laten groeien van jouw zelfvertrouwen.”

Of je nu een beginner bent in kickboksen of boksen, iemand die net begint met trainen of een ervaren vechter die zijn/haar vaardigheden wil aanscherpen, ik pas mijn trainingen aan om aan jouw behoeften en doelen te voldoen.

Coach Dennie is met passie in het beoefenen en lesgeven in vechtsport al jaren lang een vaste waarde voor veel kickboksers. Hij is er om jou te begeleiden in je reis naar fysieke fitheid, zelfverdediging en persoonlijke groei.

Kickboksen in Castricum - Team DB

Missie & Visie
Missie: Een vechtsport locatie verzorgen waar sporters zich veilig voelen en op verschillende niveaus zich onder professionele begeleiding zowel fysiek als mentaal blijvend kunnen ontwikkelen. 

Visie: De vechtsport / kickboksen in Castricum laten groeien tot een volwaardige sportschool waar fulltime lessen kunnen worden gegeven. Daarmee zal het aanbod van verschillende vechtsport disciplines kunnen groeien.