Vacature: BoksBootcamp trainer (ZZP)

Vacature: BoksBootcamp trainer (ZZP). Team DB zoekt een trainer voor aanvullende (extra) BoksBootcamp lessen. Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste trainer op zzp-basis voor extra BoksBootcamp lessen (voor volwassenen). Uit ervaring weten wij dat het mogelijk is om in meerder sportscholen tegelijk te werken, maar mocht je al ergens training geven en ook ons team willen komen versterken, doen we dit graag in goed overleg. Dus ben jij de trainer die onze leden helpt om hun doelen te bereiken en plezier te hebben in de sport? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze BoksBootcamp trainer!

Vacature: BoksBootcamp trainer (ZZP)

Wij zijn opzoek naar iemand die ons lesaanbod wil gaan uitbreiden. Op dit moment groeit Team DB enorm en daarom zouden we graag buiten BoksBootcamp willen aanbieden. De BoksBootcamp is een bootcamp met focus in de oefeningen op (kick-)boksen en waar mogelijk (kick-)boks elementen.

Het idee is om aanvullend op het huidige rooster maximaal drie BoksBootcamp lessen toe te voegen. Deze lessen gaan buiten worden gegeven. Uiteraard hebben wij het materiaal beschikbaar en kunnen we altijd kijken wat jij nog wenst of nodig hebt. Samen en dus in overleg richten we jouw werkdagen en uren in.

Wat wij bieden:

  • Een inspirerende en motiverende werkomgeving in Castricum
  • Indien gewenst en in overleg ruimte om Personal Training te geven
  • Werktijden in overleg
  • Een leuke en diverse groep
Team DB Kickboksen, Vacature: BoksBootcamp trainer (ZZP)

Ben jij wie wij zoeken?