Kickboks Training Tieners – Meer persoonlijke aandacht door twee trainers

Kickboks training voor tieners, waar we ons richten op het bevorderen van persoonlijke groei, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Onze trainingssessies vinden plaats op maandag en woensdag, en we hebben een aanvullende aanpak ontwikkeld om ervoor te zorgen dat elke tiener de aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Twee trainers op woensdag

Op woensdag streven we naar een meer persoonlijke benadering door vanaf minimaal vijf personen, twee trainers in te zetten, Dennie en Lisanne. Deze opstelling stelt ons in staat om meer individuele aandacht te bieden, vooral aan beginnende tieners of degenen die mogelijk behoefte hebben aan meer ondersteuning om zich op hun gemak te voelen en hun vaardigheden te ontwikkelen.

Op maandag wordt de les geleid door Dennie, een ervaren trainer die zich richt op het inspireren en motiveren van tieners om hun volledige potentieel te bereiken. Deze sessie is bedoeld voor alle tieners die willen deelnemen aan onze training, ongeacht hun niveau of achtergrond.

Kickboks Training Tieners

Door deze aanpak kunnen we een veilige en ondersteunende omgeving creëren waarin tieners zich vrij voelen om te leren, te groeien en zichzelf te zijn. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van elke tiener die deelneemt aan onze training, en we kijken ernaar uit om samen met hen aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken.

En leuke extra voor de ouders, er is een tafel met bankje & goede gratis koffie in de Dojo, dus kom gerust mee om te kijken.