Bestel nu, de beste Kickboks gear via Kickboxing-Shop.NL

Sanabul Kickboks materiaal
Sanabul is toegewijd aan het creëren van professionele producten die zijn ontworpen om op het hoogste niveau te presteren, terwijl ze tegelijkertijd producten aanbieden die voor iedereen toegankelijk zijn. Sanabul gelooft dat de producten die mensen kiezen een verlengstuk van hun persoonlijkheid zijn. Het assortiment kleding en uitrusting is zorgvuldig samengesteld om net zo individueel te zijn als de mensen die het gebruiken, dus we ontwerpen voor trendsetters, traditionalisten en iedereen daartussenin.

Voordelen: Prijs/kwaliteit, verschillende designs en voor elk niveau beschikbare producten.

Kickboxing-Shop.NL Uitgeest
Kickboxing-Shop.NL Uitgeest

Primo Fight Wear
Moderne designs, unieke elementen en hoogwaardige materialen creëert Primo Fight Wear producten die schoonheid en diversiteit brengen in de wereld van vechtsport. Dit terwijl ze tegelijkertijd de verschillende culturen die ons inspireren eren en hulde brengen. Kickboxing-Shop.NL is de enige in Nederland en officieel Europees importeur van Primo Fight Wear.

Voordelen: Uniek in Nederland, hoogwaardige Thaise kwaliteit, bijzondere goede fit en unieke elementen zoals extra padding in handschoenen.

Fairtex
Fairtex is een exporteur en fabrikant van gevechtsuitrusting en kleding voor de Muay Thai en Mixed Martial Arts (MMA)-industrie. Zij produceren alleen premium en kwalitatief hoogwaardige producten. Hun fabriek is gevestigd in Thailand. Ze hebben een officiële distributeur in meer dan 50 landen wereldwijd. Hun merk en kwaliteit zijn internationaal bekend en hun apparatuur wordt gebruikt door vele bekende organisaties in deze industrie, zoals K-1, WBC Muay Thai, WEC, Elite XC, Strikeforce, Legend FC, Martial Combat, Pancrase, The Contender, Thai Fight en meer.

Voordelen: Internationaal aanzien, hoogwaardige Thaise kwaliteit, unieke ontwerpen.

Kickboxing-Shop.NL Uitgeest

Meer informatie:
Kickboxing-shop.nl, Martial Arts Retail
Prinses Irenelaan 91
1911 HV, Uitgeest
Info@kickboxing-shop.nl
+31647031667 (mon – sat, 9.00 – 17.00 h)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *