De eerste Kickboks Ring in Castricum

Team DB introduceert de eerste Kickboks Ring in Castricum. Een mijlpaal voor de vechtsport in Castricum: Team DB Kickboksen heeft de eerste echte kickboks ring. Deze nieuwe aanwinst zorgt ervoor dat kickboksen en boksen nu nog echter en authentieker aanvoelen voor zowel atleten als toeschouwers.

De nieuwe ring, uitgerust met professionele standaardmaterialen, biedt een realistische en uitdagende omgeving voor vechters om hun vaardigheden te testen en te ontwikkelen. Dit initiatief is een grote stap voorwaarts voor de lokale sportschool. Team DB weet dat de nieuwe ring niet alleen de trainingsmogelijkheden verbeterd, maar ook de aantrekkingskracht van de sport vergroten. Hopelijk moedigt het ook meer mensen aan om deel te nemen aan kickboksen en boksen.

“We zijn enorm trots dat we nu de eerste professionele ring in Castricum hebben waarin onze leden kunnen trainen en groeien. En nee het is niet alleen voor mensen die een wedstrijd willen doen, iedereen die wil mag er in, al is het maar voor oefeningen en het gevoel.” aldus eigenaar en hoofdcoach Dennie Bronneberg

De eerste Kickboks Ring in Castricum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *