Hoe is het nu met onze voormalig Uitgeester politiehunk Dennie?

UITGEEST- Soms heb je van die bekende Uitgeesters die je niet snel vergeet, dit geldt ook voor Dennie Bronneberg, voormalig wijkagent. Iedereen zal zich de landelijke media explosie nog kunnen herinneren in juni 2018 toen Nederland lucht kreeg van onze knappe wijkagent, maar ook bijvoorbeeld de groep kermisgangers die zich door middel van een masker hadden uitgedost als Dennie. De belangstelling was zo groot voor onze wijkagent dat de politie er een eind aan maakte: er mochten geen berichten meer worden geplaatst over Dennie. 

In maart 2023 maakte Dennie bekend dat hij voor de uitdaging van zijn leven stond en daarom ander werk zocht met regelmatige tijden. Zijn zoon kwam namelijk bij hem wonen. Hij kreeg een nieuwe baan bij gemeente Velsen als Wijkverbinder en verliet Uitgeest met de stille trom want eigenlijk hield Dennie er helemaal niet van om zo in het middelpunt van de belangstelling te staan. 

Door de media stop over het leven van de knappe wijkagent weet eigenlijk niemand dat Dennie enorm sportief is, ook al was het hem wel aan te zien. Naast zijn werk als wijkagent floreerde hij in bodybuilding en gaf hij kickboks les op een sportschool. De Uitgeester vernam dat hij binnenkort zijn eigen kickboks school opent in Castricum en aangezien wij Dennie ons allemaal goed herinneren en het nieuws over zijn aanstelling Uitgeest landelijk op de kaart zette, vonden wij dit nieuws veel te leuk om niet te delen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *