Hollemans Gym Builders – Professionele boksringen, MMA kooien en Bokszak ophangsystemen

“Team DB Kickboksen heeft de perfecte samenwerkingspartij gevonden in Hollemans Gym Builders. Een betrouwbare partij, fijne communicatie, snelle levering en vooral een prachtige sterke bokszak constructie voor de zaktraining.” – Hoofdcoach Dennie

Professioneel Bokszak ophangsysteem

Professioneel Bokszak ophangsysteem

Hollemans Gym Builders levert een compleet assortiment professionele vechtsport materialen om zo verschillende kickboks scholen en dojo’s te faciliteren. Omdat elke ruimte anders is, ontwikkeld Hollemans Gym Builders, voor elke partij een op maat gemaakt plan. Om deze vervolgens professioneel te monteren met natuurlijk het beste materiaal.

Hollemans Gym Builders heeft het volgende aanbod:

  • Boksringen podium en grond ring, losse palen, complete boksringen (incl. logo mogelijkheden).
  • MMA kooien – Podium en grond kooien, complete kooien, met logos mogelijk
  • Cage walls – Cage wall zaal afzetting/trainings wanden, kunnen met deuren geleverd worden
  • Bokszak – Ophangsystemen, systemen worden ingemeten, voor elk type zaal is wel een passende oplossing
  • Bokszak – Losse bokszak steunen, losse bokszak palen

Zaktraining

Een professioneel bokszak ophangsysteem is een perfecte aanvulling voor iedere dojo. Zaktraining is de ultieme aanvulling op elk fitness programma. De zaktraining kickboksen in Castricum is een workout waarbij fitness en vechtsport gecombineerd wordt. Je maakt gebruik van een lange zak en kickboks- of speciale zak handschoenen. Het is een combinatie van kickboksen en boksen waarbij kracht met conditie wordt afgewisseld. Zo kan iedereen naar eigen niveau en wens zijn/haar effect in een training bereiken.

Bij zaktraining is het “jijzelf vs de zak”, waarbij jij het tempo en de impact bepaald. Je focust op verschillende stoten, trappen en combinaties, en je gebruikt de bokszak als doelwit. De zak zorgt dat je het kickboksen en boksen kan trainen en kan ook de perfecte cardio training zijn. Deze vorm van training draagt bij aan de verbetering van je algehele vechtsportvaardigheden en conditie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *